FIFA 16 – miért lesz érdemes beszerezned az idei részt?

FIFA 16 – miért lesz érdemes beszerezned az idei részt?

Hacsak nem egy megszállott focirajongóról van szó, az évente megjelenő FIFA játékok kapcsán a legtöbb embernek ugyanaz a kérdés merül fel a fejében: miért kéne megvennem ezt az új részt drágán, amikor a tavalyival is ugyanolyan jól szórakozok, és látszólag nincs semmi jelentős újítás? Jogosan merülhet fel a kérdés, de az idén érkező FIFA 16 mindent megtesz annak érdekében, hogy meggyőzze a kételkedőket. Ismerj meg néhányat azon fő újítások közül, amelyek jelen lesznek az aktuális részben.

Ízelítő a karrier-módból

Természetesen a FIFA 16 sem fogja mellőzni a közkedvelt karrier-módot, sőt jobb lesz, mint valaha. Míg a tavalyi években elsősorban az többszemélyes mód kapta a fókuszt, idén egyértelműen azoknak is kedvezni akarnak, akik inkább egyedül játszanának. A tartalmat bővíti többek között a karrier-módot megelőző, teljesen opcionális előszezon: a FIFA 16 az első felvonás a sorozatban, amiben lehetőségünk nyílik extra pénzre szert tenni a szezon előtt, miközben bejárjuk a legtöbb kontinenst. A FIFA 16 újdonságok listája azonban még nem ér véget itt: ugyancsak friss funkció lesz az edzés lehetősége karrier-mód alatt, aminek nem csak időhúzó szerepe van. A gyakorlások során lehetőségünk nyílik fejleszteni a csapat játékosainak tulajdonságait, erősítve ezzel a labdarúgókat. Ezek az edzések segítenek abban, hogy nagyobb eséllyel nyerd meg az áhított kupát.

Mi a helyzet a csapatokkal?

Nem meglepő módon a FIFA 16 természetesen számtalan hivatalos csapatot hoz el a képernyőre, így csak rajtad múlik, hogy kivel szeretnél játszani. Az igazán nagy meglepetést nem is a számokban érdemes keresni. Egy másik újításról van szó: a sorozat történetében először immáron női csapatokat is irányíthatunk majd, szám szerint tizenkettőt, ami mindenképpen jó hír a női labdarúgás kedvelőinek.

Hosszasan lehetne folytatni az újítások listáját, hiszen többek között a kommentár is változatosabb lesz, szórakoztatóbb lesz a játék a középpályán, valamint a védekezést szintén izgalmasabbá teszik. Szeptemberben végre te is átélheted a FIFA legújabb verziójának előnyeit PC-n, PS4-en, Xbox One-on, PS3-on és Xbox 360-on.

Játékok