Az 5 legjobb Batman játék

Az 5 legjobb Batman játék

Az utóbbi években jó dolog Batman rajongónak lenni. Nem csak filmek terén kaptunk egy remek trilógiát Christopher Nolannek köszönhetően, de a játékok tekintetében sem lehet okunk a panaszra, hiszen a Rocksteady Studios megmutatta, hogy a béna filmadaptációk helyett lehet olyab ütős játékot készíteni a Denevérember főszereplésével, ami több egy átlagos iparosmunkánál. A helyzet azonban az, hogy nem ennek a csapatnak köszönhetjük kizárólag a jól sikerült címeket: jöjjön az öt legjobb Batman játék!

LEGO Batman: The Videogame

Akár élőszereplős, akár LEGO formában jelenik meg, Batman mindig az egyik kedvenc képregényhősünk marad. A LEGO-rajongóknak kihagyhatatlan játék a LEGO Batman: The Videogame, ami humoros formában tálalja a Sötét Lovag kalandjait, miközben más karaktereket is bemutat az univerzumból.

Batman Returns

Talán meglepetésnek tűnhet, de már több évtizeddel ezelőtt, a SNES idejében is voltak jó Batman játékok: az egyik közülük a Batman Returns volt, amely egy kétdimenziós bunyós cím: bár mai szemmel nem ájul el tőle az ember, a maga idején ütős grafikájával és szórakoztató játékmenetével sokak kedvencévé vált.

Batman: The Brave and the Bold – The Videogame

Ha vannak otthon kisgyerekek, ez a játék tökéletes arra, hogy megismerkedjenek a Denevéremberrel. Ez a Nintendo DS-re és WIi-re megjelent Batman játék stílusos látvánnyal, humoros megközelítéssel és izgalmas bunyóval fogja odaszögezni a fiatalok a képernyő elé. Mindenképpen érdemes kipróbálni!

Injustice: Gods Among Us

Bár nem csak Batman szerepel benne, az Injustice: Gods Among Us odasorolható a legjobb Batman játékok közé. Ez az egyetlen olyan cím, ahol szinte bármelyik DC karakter ellen megküzdhetünk a Sötét Lovagot irányítva: ha mindig is az volt az álmod, hogy Batmannel legyőzd Supermant, ez a verekedős játék tökéletes választás!

Batman: Arkham Asylum

A listáról természetesen nem hiányozhat a Rocksteady első Batman játéka, a Batman: Arkham Asylum, amely útjára indította a legsikeresebb játéksorozatot, amelyben a Denevérember a főszereplő. Szuper játékmenet, sok bevethető kütyü, látványos grafika és minden téren hű a képregényekhez – kell ennél több?

Játékok